Plan en beleef zelf de beroemde elfstedentocht

Meer informatie

Elfstedenonline

Over deze website

Deze website is ontwikkeld voor alle mensen die de provincie Friesland willen bezoeken omdat zij nieuwsgierig zijn naar wat de beroemde elf steden en haar ondernemers hen te bieden heeft. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven.

 

Wat kun je op deze website vinden?

Naast de beroemde Schaatselfstedentocht heb je nog veel meer mooie en uitdagende Elfstedentochten waar je als deelnemer aan mee kunt doen.  Deze website brengt al deze tochten overzichtelijk samen. 

 

Georganiseerde Elfstedentocht doen

Via de elfstedenzoeker op de homepage vind je in de linkerzoeker alle Elfstedentochten die georganiseerd worden in Friesland. Wist je bijvoorbeeld dat je ook de Alternatieve Elfstedentocht kunt schaatsen? Of bijvoorbeeld de Elfstedentocht kunt wandelen?


Friesland beleven via de elf steden

Volg je liever je eigen pad in een eigen tempo?  Kijk dan bij de suggesties in de rechter elfstedenzoeker op de homepage.  We hebben onder andere een Hotelelfstedentocht bedacht.  Maar wat dacht je van een kroegen of Fonteinelfstedentocht?  Aan jou wanneer en hoe je de verschillende steden bezoekt met de Elfstedentocht als rode lijn!  


Zelf een Elfstedentocht plannen

In de tweede fase van deze website, wordt het mogelijk om via de site zelf een Elfstedentocht te plannen. Een eerste indruk vind je hier. In de toekomst kun je alvast online een kijkje nemen in de verschillende steden en jouw tocht naar Friesland plannen! 

We wensen je veel plezier met deze site!

P.s. Kijk hier als je meer wilt weten over de mensen achter deze website.