Plan en beleef zelf de beroemde elfstedentocht

Veel gestelde vragen

Elfstedenonline

1. Kan ik deelnemer worden op deze pagina?

Als je ondernemer bent in de Friese elfsteden, kun je mogelijk deelnemer worden op deze website. Lees hier meer. 
Ben je enthousiast maar geen ondernemer in de elf steden? Lees dan hier meer.

2. Waarom sta ik al met mijn bedrijf op deze website?

Gefeliciteerd! Je bent uitgenodigd om alvast, samen met het team van Elfstedenonline, een succes te maken van deze site. Mocht je dit niet wensen, laat het ons hier weten. Mocht je het wél leuk vinden, laat ons dat hier weten! Dank je wel!

3. Waarom sta ik niet met mijn bedrijf op deze website?

Leuk dat je enthousiast bent! Voor de site in de huidige vorm hebben we moeten kiezen voor één locatie per stad, per Elfstedentocht. Wij werken het liefst samen met enthousiaste ondernemers. Wil je dus graag onderdeel worden van deze site, meld je hier aan. We houden je dan op de hoogte en je hebt een streepje voor, mochten we in de volgende fase belanden :-)

4. Ik ben ondernemer in Friesland, maar niet in een Elfstedenstad

Friesland is natuurlijk meer dan de elf steden. Wij beginnen bij de elf steden, omdat we geloven dat we vanuit dat fenomeen, positieve aandacht kunnen vestigen op de bedrijvigheid in Friesland. Ook geloven we in enthousiaste ondernemers. Ben je dus geïnteresseerd in deelname op deze site, meld je aan via dit formulier. We houden je dan op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen.

5. Waarom worden er geen kosten gerekend aan deelnemende partijen?

Op dit moment worden er geen kosten gerekend. Wij geloven dat we samen met jullie een succes maken van deze site. Dank dus dat je ondernemer bent en onderdeel wilt zijn van deze site!   

Wij geloven dat financieel resultaat een gevolg is van succes en goede samenwerking. Als we goed samenwerken, geloven wij dat ondernemers graag onderdeel blijven van de site. Mochten we hier in de toekomst kosten voor gaan rekenen, zullen we ondernemers vragen of ze onderdeel willen blijven. Even goede vrienden wanneer je dat dan niet wilt. Tot die tijd hebben we elkaar geholpen om deze site tot een succes te maken. De ondernemers die dan wel blijven, zijn de ondernemers waar we stappen verder mee kunnen zetten. Wij geloven dat je op die manier een optimale professionele groep van ondernemers creërt. 

6. Wie is de eigenaar van deze site?

De site is qua tijd en kosten ontwikkeld door Ineke Kuiper in samenwerking met Marc Burggraaf. Zij is de eigenaresse van Gunfactor 10. Samen met een aantal medewerkers uit haar (ZZP) team, is dit project neergezet. We zien het als een avontuur en als 'gezamenlijk ondernemen'. 

7. Wat zijn de plannen met deze site?

Wij gaan als 'Elfstedentocht' site de nummer 1 worden in de zoekmachines, wanneer wordt gezocht op Elfstedentocht. Daarnaast maken we het in de toekomst mogelijk dat ieder in Nederland online de Elfstedentocht kan beleven.

In fase 2 (mid 2021) zul je in iedere Elfstedenstad de leukste winkels, activiteiten, restaurants en meer vinden. Via deze site bouw je dan je eigen Elfstedentochtroute. 

8. Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Stel jouw vraag via het contactformulier. Dank je wel!